Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Τέλος στις τακτικές τρομοκρατίας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ...

Τρομοκρατία, λαϊκισμός και προβοκάτσια εργαλεία της δεξιάς που δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει όποτε τα χρειαστεί. Ο επίσημος εκπρόσωπος λοιπόν της δεξιάς γνωστή και ως ΔΑΠ επιστράτευσε ξανά τις παλιές και γνώριμες σε όλους μας πρακτικές προσπαθώντας να χειραγωγήσει το τμήμα για δικά της ψηφοθηρικά συμφέροντα.

Η δεξιά ξέρει καλά πως να παραπλανεί, το κάνει χρόνια τώρα μέσα στα Πανεπιστήμια μέσο της ΔΑΠ αλλά ευτυχώς κύριοι σας μάθαμε. Τρομοκρατώντας τους φοιτητές θέτοντας ψευτοδιλήμματα περί κατάληψης ή μη του τμήματος προσπαθεί να καλύψει την θέση της σε σχέση με τον νέο νόμο για την παιδεία και επιδιώκει την πλήρη άγνοια των φοιτητών για τον νόμο, αλλά δεν θα σας περάσει είναι δικαίωμα όλων να μάθουν τι συμβαίνει με αυτόν τον νόμο δίχως τις δικές σας ελεεινές παρεμβάσεις και προβοκάτσιες.Eίναι δικαίωμα όλων των φοιτητών του τμήματος να σχηματίσουν δικιά τους γνώμη και να αποφασίσουν για το τι θα κάνουν.

Τέλος «κύριοι» της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ αν δεν συμφωνείτε όντως με τον νόμο όπως ευαγγελίζεστε φύγετε από την παράταξη στην οποία ανήκετε, και ιδρύστε μια άλλη παράταξη γιατί όσο παραμένετε εκεί ένα είναι το σίγουρο ότι και με τον νόμο συμφωνείτε και ότι προσπαθείτε με ψέματα και με δόλιους τρόπους να μην αφήσετε τον σύλλογο να πάρει θέση και να αγωνιστεί.


ΩΣ ΠΑΣΠ ΤΕΤΥ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.


ΠΑΣΠ ΤΕΤΥ

Δύναμή μας ο φοιτητής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου